Şehit İstihkam Er Suat Özgan Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Şehit İstihkam Er Suat Özgan Ortaokulu olarak: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: MİSYON İLKELERİMİZ Şehit İstihkam Er Suat Özgan Ortaokulu olarak: Hedefimiz Atatürk´ün göstermiş olduğu Çağdaş Uygarlık düzeyidir. Bu eğitim kurumunun amacı , ülkemize onurlu , kişilikli , ahlaklı , sabırlı , cesaretli , hoşgörülü , inançlara saygılı , araştırmacı düşünen hayata karşı özgün bakış açısı geliştiren , milli değerlere bağlı bireyler yetiştirmektir. Başarıyı kendi gücümüzden , gücümüzü birliğimizden alırız. Risk alır geleceği ona göre çizeriz. Sevgi , saygı ve çalışmanın olduğu yere başarısızlık giremez. Eleştirmekten ve eleştirilmekten rahatsız olmayız. Öğrencilerimizin başarıyı tatmalarını sağlarız. Her başarı yei başarının habercisidir. Mutlu ve başarılı toplumların temelinde okullar vardır. Biz başarımızla övünürüz. Bu eğitim kurumunda başarı konuşulur. Akılcılık ve bilimselliğe değer veririz.

Başarılar:

Saatler: 08.50 - 15.15
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Servis Bilgisi: 1 adet özel öğrenci servisi hizmet vermektedir.
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi Kursu, Satranç Kursu
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://suatozganortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yenidoğan Mah. Alınteri Cad. Kocasinan/KAYSERİ

Yerleşim Yeri - Yenidoğan Mah. Alınteri Cad. No:201 Kocasinan/KAYSERİ

Adres - Yenidoğan Mah. Alınteri Cad. Kocasinan/KAYSERİ

Ulaşım her 20 dk da bir Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir Merkezine 6 KM uzaklıktadır.